Vi har fått en ny hårpleieserie i salongen: Bjørk
Publisert 26/06/2023

Björk har siden starten i 2014 vært en svensk hårpleieserie med fokus på miljøet. Vårt mål er å utvikle og selge de beste produktene, med råvarer av høyeste kvalitet og håndverk med høy presisjon og med respekt og omsorg for vår jord.

Björk er en serie profesjonelle hårpleieprodukter, laget med ingredienser som gir deg de beste resultatene med god samvittighet.

Vi ønsker å være et bærekraftig selskap og et forbilde i bransjen. I tillegg til vårt omfattende
miljøarbeid, ønsker vi å ta samfunnsansvar for våre medmennesker. Dette er noen av verdiene som er selve fundamentet for Björk.

Care:
Grunnlaget for din daglige hårpleierutine starter med vask. Våre hårpleieprodukter er utviklet og formulert for å gi deg det best mulige resultatet.
Flott for deg – og bærekraftig over tid.

Style:
Alt hår trenger er litt ekstra hjelp for å oppnå de absolutt beste resultatene. Våre stylingsprodukter er utviklet for å pleie, forme, beskytte, temme og gi en naturlig finish til enhver hårtype og ønsket utseende. High-end produkter som gir deg de beste resultatene med god samvittighet.


Bærekraft i alt vi gjør:

Miljø og kvalitet er kriteriene nummer én for å lage et Björk-produkt. Derfor er eksperter på miljølovgivning, kvalitet og innkjøp integrert i våre produksjonsteam. Sertifiseringer bidrar til å stadig forbedre oss selv og produktene våre og opprettholde et høyt nivå av produktsikkerhet.

Vi er stolte, som en av de første i verden, kunne gi deg muligheten til å erstatte propanen i våre aerosolprodukter med grønn gass! Den grønne gassen produseres av restprodukter som dermed også fører til en avfallsreduksjon. En vinn-vinn-situasjon for planeten vår! Ved å bruke den grønne gassen i stedet for propan, reduseres karbondioksidutslipp fra propandelen av produktet med opptil 95 %!

Vi er overbevist om at det er mulig å forandre verden, én pakke om gangen. Det betyr at i der det er mulig å velge bort papir helt gjør vi det, og i tilfeller hvor det ikke er mulig velger vi papir som har FSC-sertifiseringer. Vi samarbeider utelukkende med lokale leverandører med korte transporter hvis mulig.

Flere artikler