Oppdaterte bestilling og avbestillingsvilkår 1.juni 2024

Vi oppdatere våre avbestillingsvilkår, dette fordi det kjem til å komme som en standar i vår bransje i nær framtid. Vi har ingen store tap pga sene avbestillinger el ikke møtt til time pr nå, men vil være føre var:
"Du kan direkte fra appen og nett avbestille din time inntil 24 timer før avtale. Under 24 timer må det ordnes på tlf 71276240, men timer avbestilt under 24 timer og ikke møtt til time kan bli pålagt et gebyr på 50% av verdien av bestilte behandling.
Om det er bestilt for liten behandling i forhold til mengde hår/ arbeid kan vi felles avtale att timen blir flyttet . Ring derfor salongen om du er i tvil så hjelper vi deg. Vi ser fram til besøket ditt."

Kvalitetsprodukter for menn fra Depot får du kjøp hos oss

Depot - The Male Tools & Co. er et kvalitetsmerke fra Milano som dekker alle herremenns behov - fra shampo og hårstyling til skjeggpleie og barbering. Alle produkter er laget med milde, naturlige skummemidler.

Vi har fått en ny hårpleieserie i salongen: Bjørk

Björk har siden starten i 2014 vært en svensk hårpleieserie med fokus på miljøet. Vårt mål er å utvikle og selge de beste produktene, med råvarer av høyeste kvalitet og håndverk med høy presisjon og med respekt og omsorg for vår jord.

Björk er en serie profesjonelle hårpleieprodukter, laget med ingredienser som gir deg de beste resultatene med god samvittighet.

Vi ønsker å være et bærekraftig selskap og et forbilde i bransjen. I tillegg til vårt omfattende
miljøarbeid, ønsker vi å ta samfunnsansvar for våre medmennesker. Dette er noen av verdiene som er selve fundamentet for Björk.

Care:
Grunnlaget for din daglige hårpleierutine starter med vask. Våre hårpleieprodukter er utviklet og formulert for å gi deg det best mulige resultatet.
Flott for deg – og bærekraftig over tid.

Style:
Alt hår trenger er litt ekstra hjelp for å oppnå de absolutt beste resultatene. Våre stylingsprodukter er utviklet for å pleie, forme, beskytte, temme og gi en naturlig finish til enhver hårtype og ønsket utseende. High-end produkter som gir deg de beste resultatene med god samvittighet.


Bærekraft i alt vi gjør:

Miljø og kvalitet er kriteriene nummer én for å lage et Björk-produkt. Derfor er eksperter på miljølovgivning, kvalitet og innkjøp integrert i våre produksjonsteam. Sertifiseringer bidrar til å stadig forbedre oss selv og produktene våre og opprettholde et høyt nivå av produktsikkerhet.

Vi er stolte, som en av de første i verden, kunne gi deg muligheten til å erstatte propanen i våre aerosolprodukter med grønn gass! Den grønne gassen produseres av restprodukter som dermed også fører til en avfallsreduksjon. En vinn-vinn-situasjon for planeten vår! Ved å bruke den grønne gassen i stedet for propan, reduseres karbondioksidutslipp fra propandelen av produktet med opptil 95 %!

Vi er overbevist om at det er mulig å forandre verden, én pakke om gangen. Det betyr at i der det er mulig å velge bort papir helt gjør vi det, og i tilfeller hvor det ikke er mulig velger vi papir som har FSC-sertifiseringer. Vi samarbeider utelukkende med lokale leverandører med korte transporter hvis mulig.

K18 biomimetikk hårvitenskap*

Reparerer håret på kun 4 minutter!
K18 er ikke bare en midlertidig løsning – det er det første produktet som bruker biomimetikk til å rekoble keratinkjedene igjen når det er ødelagt av blekemiddel, farge, varmeverktøy og kjemiske behandlinger, noe som resulterer i mykt, glatt, sterkt hår med spenst som føles som nytt igjen. Jo mer skadet håret er, desto mer dramatiske blir resultatene.
Har du spørsmål rundt dette fantastiske og unike produktet, ikke nøl med å ta kontakt!

*Ved å bruke biomimetisk tilnærming har en gruppe forskere jobbet mot å finne en løsning mot skadet hår. Etter et tiår med analyser og tester av hele keratinprotenomet, kom forskerene frem til EN sekvens med peptider som naturlig kobler sammen igjen ødelagte keratinkjeder...K18Peptiden™

Digitale gavekort

Salongen vil i en periode tilby kjøp av digitale gavekort, dette for å være enda mer tilgjengelig for våre kunder!

Våre fantastiske nye hårfarger

Vi har nå jobba ei stund med dei nye fargene våre og er strålende fornøyd med holdbarhet, dekkevne og ikkje minst glansen. Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre også. Veldig kjekt å jobbe med fargene er det også, skikkelig "malerskrin" med masse muligheter.